TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
3
9
7
5
Termékajánló

Dr. Schutz - Fa, laminált, parafa

Fő kategória >Dr. Schutz - Fa, laminált, parafa

-10%
Wood & Cork Floor Polis Satin - Selyemfényű padlóápoló

A kezdeti gondozási kezelés és az összes olyan zárt fapadlózat felfrissítésére, mely vízálló lakkal lett kezelve. Kellemes selyemfényű megjelenést biztosít a padlónak és megvédi a karcolásoktól.

 
Bruttó: 2 693 Ft
Bruttó: 2 424 Ft
-10%
Wood & Cork Floor Polis Mat - Matt fényű padlóápoló

A kezdeti gondozási kezelés és az összes olyan zárt fapadlózat felfrissítésére mely vízálló matt lakkal lett kezelve. Kellemes matt megjelenést biztosít a padlónak és megvédi a karcolásoktól.

 
Bruttó: 2 949 Ft
Bruttó: 2 654 Ft
-10%
  Wood & Cork Floor Cleaner - Fa és parafa burkolat tisztító

Az összes olyan fapadlózat rendszeres tisztítására, mely vízhatlan ápolóréteggel lett ellátva. Тökéletes zsír- és sároldó tulajdonságok.

 
Bruttó: 2 048 Ft
Bruttó: 1 843 Ft
-10%
Click Sealer - Lamináltpadló, parketta utólagos tömítő

Laminált, parafa padlók, szalagparketták széleit kiválóan impregnáló folyadék. Csökkenti a felület széleinél való kidomborodás veszélyét.

 
Bruttó: 4 955 Ft
Bruttó: 4 460 Ft
-10%
Laminate Cleaner - Laminált padló tisztító

Enyhe, semleges tisztítószer a laminált padlók kezdeti és rendszeres tisztítására. Eltávolítja a sár-, zsiradék- és cipőnyomokat. Nem hagy nyomot. Az EN 13329 szerint meghatározott laminált padlóburkolatok és laminált felületek számára (beleértve a konyhai és fürdőszobai berendezést is). Kifejezetten a klikk-laminált padlók számára kifejlesztve.

 
Bruttó: 2 368 Ft
Bruttó: 2 131 Ft
-10%
SprayMax - Szorófejes lamináltpadló tisztító

Permetezhető tisztítószer a gyors és egyszerű mindennapi tisztításhoz. Megköti a felszabadult port és csíkosodás nélkül tisztít. A padlózat teljesen megszárad és nagyon rövid időn belül ismét járható lesz.

 
Bruttó: 2 501 Ft
Bruttó: 2 251 Ft
-10%
Elatex - Univerzális folteltávolító

Univerzális tisztítószer, mely kiválóan alkalmas gumifoltok, cipőnyomok, az odatapadt szennyeződések és különféle makacs foltok eltűntetésére.

 
Bruttó: 2 697 Ft
Bruttó: 2 427 Ft

Webáruház készítés