TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
3
9
7
5
Termékajánló

Dr. Schutz - Tisztító gépek

Fő kategória >Dr. Schutz - Tisztító gépek

MultiClean 350 száraz szőnyegtisztító gép

A CarpetLife Professional 350 egy különös, nagy teljesítményű gép, mely óránként 50 m2 feltakarítására képes, ugyanakkor rendkívül felhasználóbarát: könnyedén szállítható saját speciális kerekes tartóján. Védi a szőnyeget a hullámosodástól, a felületi szürkefátyol kialakulásától, a kellemetlen szagoktól.

 
Carpetlife 310 kefés porszívó

Nagy teljesítményű, kefés porszívó két motorral, szőnyegpadlók eredményes napi karbantartó tisztításához. Kikeféli és kiszívja a mélyen található szennyeződéseket. Az elforgatható és minden irányba hajlékony csuklós fejnek köszönhetően nagyon mozgékony és könnyen kezelhető. Változtatható szívó teljesítmény, illetve kefenyomás. Egy lépésben végzi el a mélyreható tisztítást és a szőnyeg elemi szálainak felkefélését. A kihúzható gégecső segítségével egyszerű hozzáférést biztosít a zegzugokban megbújó szennyeződésekhez. Strapabíró váza jól ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

 
-10%

3 rétegű 3,5 liter ürtartalmú porzsák zárható tetővel

 
Bruttó: 4 343 Ft
Bruttó: 3 909 Ft
PadMaster

Modern segédeszköz, amely maradékanyagok és por tisztítására ajánlott, nem textil felületeken, olajozott vagy viaszos és parafafelületeken pedig polírozásra használható. Alkalmas még algák és mohák kültéri eltávolítására

 
Quick-Step System

Quick-Step: Professzionális eszköz nagy felmosó fejjel, amely a megfelelő eszköz a keménypadlók gyengéd polírozáshoz éppúgy, mint az ergonomikus kézi karbantartáshoz.

A könnyen felhelyezhető tisztítófej elősegíti a hatékony és gyors tisztítást. A kiváló minőségű alapanyagok a tisztítófejet ellenállóvá teszik, nem bolyhozódik és mosható. A takarítási szélesség: 50 cm.

 
Polish Aplicator

Tökéletes eszköz az egyszerű, megbízható és gyengéd polírozásához például Floor Shine, Floor Mat, Wood Floor Polish hatóanyagok segítségével.

 

Webáruház készítés