Új jelszó kérése

Dr. Schutz - PVC, linóleum, gumi

Fő kategória >Dr. Schutz - PVC, linóleum, gumi

Floor Cleaner R1000 - Tisztító- ápoló egy lépésben

Tisztítja és védi a padlózatot, egy lépésben. Csúszásmentes ápolóréteget képez, vízben oldódó. Eleget tesz a DIN 18031 sportlétesítmények padlózatára vonatkozó szabványnak.

 
Clean and Stript - Speciális alaptisztító

Speciális tisztítószer az újonnan lerakott vagy erősen  bepiszkolódott PVC–, linóleum– és gumipadlózatok tisztítására. Eltávolítja a régi tisztítószer maradványokat, makacs foltokat és ragasztó maradékokat.

 
Bruttó: 2 172 Ft
Floor Mat - Matt fényű padlóápoló

Matt fényező mind az újonnan rakott, PVC, linóleum padlók tisztítására, mind az azt követő szokványos tisztításra. Száradás közben csúszásgátló, matt ápolóréteget hoz létre.

 
Bruttó: 2 757 Ft
Floor Shine - Selyemfényű padlóápoló

Fényező mind az újonnan rakott, PVC, linóleum padlók tisztítására, mind az azt követő szokásos tisztításra. Száradás közben csúszásgátló, fényes felületet hoz létre.

 
Bruttó: 2 432 Ft
PU Cleaner - PU bevonatok tisztítószere

Ideális tisztítószer lerakás utáni és gyárilag bevonattal ellátott padlók gondozására. Eltávolítja a sarat, zsiradékot és cipőnyomokat. Nem hagy nyomot.

 
Bruttó: 2 048 Ft
Elatex - Univerzális folteltávolító

Univerzális tisztítószer, mely kiválóan alkalmas gumifoltok, cipőnyomok, az odatapadt szennyeződések és különféle makacs foltok eltűntetésére.

 
Bruttó: 2 697 Ft

Webáruház készítés