TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
3
9
7
5
Termékajánló

Dr. Schutz - Műszálas szőnyeg

Fő kategória >Dr. Schutz - Műszálas szőnyeg

-10%
Carpetlife TEBO Powder - Száraz szőnyegtisztító por

Kiváló sáreltávolító tulajdonságokkal rendelkező szőnyegtisztító por, a szőnyegpadlók számára. Tökéletesen alkalmas a nedvesség érzékeny padlózattípusok tisztításához is. Nincs zsugorodás vagy hullámosodás. Megakadályozza tisztítás után a szürke film kialakulását és a padló felületi rétegének károsodását. Szageltávolítóval. Elérhető mind finom-, mind nagyszemcsés változatban. A Tebo Professional Dry Cleaning Powder alkalmas teljes padlózatok professzionális tisztítására a kereskedelmi ágazatban.

 
Bruttó: 3 182 Ft
Bruttó: 2 864 Ft
Kiszerelés
-10%
Floor Mate - Folteltávolító aktív oxigénnel

Univerzális folteltávolító műszálas szőnyegekhez. A Floor Mate aktív oxigén komponense hatásos az erősen elszíneződött foltok ellen is, mint például vörösbor, gyümölcstea, fűszerek, stb. Kérésre impozáns bemutatóállvánnyal is szolgálhatunk. (Külön kell megrendelni!)

 
Bruttó: 1 335 Ft
Bruttó: 1 202 Ft
Kiszerelés
-10%
  "Baygard" Carpet Protection Spray - Szennyeződés védelem

Hosszantartó sár- és por elleni védelmet nyújt a textil burkolatoknak, falburkolatok és textilburkolatú tapéták számára. Bevonja a szálakat egy láthatatlan, szennyeződéstaszító réteggel, megakadályozza a szőnyegszálak összeragadást és a kifakulást.

 
Bruttó: 4 252 Ft
Bruttó: 3 827 Ft
-10%
Stain Guard (400ml) - Impregnálás folyadék ellen

Hosszan tartó impregnációs kezelés a foltok és egyéb nyomok elleni védelemért. A folyadék cseppecskékbe rendeződik a felszínen, amelyek felitathatók egy ronggyal. Egyaránt használható textilbevonatú padlóburkolatok, műszálas, természetes, vagy mindkettő keverékéből készült kárpitanyagok, vagy finom és durva felületű bőr kezelésére. Fokozottan tűzveszélyes.

 
Bruttó: 4 426 Ft
Bruttó: 3 983 Ft
Fresh-Up 2 in 1 - Szennyeződés lazító, szagsemlegesítő

Száraztisztítási vagy szóró-szívó műveletekkel együtt használva fellazítja a sarat és a foltokat. Megköti és semlegesíti a szőnyegezésben és a kárpitanyagokban a kellemetlen szagokat.

 
Kiszerelés
-10%
Elatex - Univerzális folteltávolító

Univerzális tisztítószer, mely kiválóan alkalmas gumifoltok, cipőnyomok, az odatapadt szennyeződések és különféle makacs foltok eltűntetésére.

 
Bruttó: 2 697 Ft
Bruttó: 2 427 Ft

Webáruház készítés