TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


MultiClean 350 száraz szőnyegtisztító gép

MultiClean 350 száraz szőnyegtisztító gép

A CarpetLife Professional 350 egy különös, nagy teljesítményű gép, mely óránként 50 m2 feltakarítására képes, ugyanakkor rendkívül felhasználóbarát: könnyedén szállítható saját speciális kerekes tartóján. Védi a szőnyeget a hullámosodástól, a felületi szürkefátyol kialakulásától, a kellemetlen szagoktól.

  • Hotelekben, irodákban, bankokban vagy előcsarnokokban - a Carpetlife profi 350 hatékony, kefés mechanizmusával bárhol használható, ahol a padlószőnyegek intenzív tisztítást igényelnek. Ez a tisztítórendszer mindenfajta padlószőnyegen probléma nélkül alkalmazható, nem számít, hogy a szőnyeg rögzítetlen, rögzített, ragasztott vagy kifeszített.

    Carpetlife profi 350 bedolgozza a tisztító granulátumot a szőnyeg rostjaiba, majd teljesen vissza is szedi azt, ezzel egy időben újra felállítja a szőnyeg elemi szálait - mindezt egyetlen géppel. Mélytisztító technológia, amely védi és ápolja az anyagot.

    A Carpetlife profi 350 rendkívül gazdaságos. Alacsony tisztítószerigény, tisztítás közben is járható felület. Nincs várakozási idő sem a kivitelező, sem az ügyfelek, sem az alkalmazottak számára.

Webáruház készítés