TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Click Sealer - Lamináltpadló, parketta utólagos tömítő

Click Sealer - Lamináltpadló, parketta utólagos tömítő
Bruttó: 4 955 Ft

Laminált, parafa padlók, szalagparketták széleit kiválóan impregnáló folyadék. Csökkenti a felület széleinél való kidomborodás veszélyét.

 • 1. Termékleírás

  Magas fokú impregnálás a laminált vagy kezelt fa és parafa padlók széleinél. Csökkenti a szélek nedvesség hatására történő felpuffadásának lehetőségét.

  2. Felhasználási területek

  Alkalmas az EN-13329 kódnak eleget tevő laminált padlóburkolatok és más kezelt fafelületek impregnálására. Lamináltpadló burkolatok esetén a termék koncentráltságát csökkenteni kell, mert a túlzott használat esetleges színelváltozásokat eredményezhet. Ezért azt javasoljuk, hogy használat előtt tesztelje termékünket a felület egy alig látható részén.

  3. Felhasználási javaslat

  A művelet megkezdése előtt 24 órát tartsa szobahőmérsékleten a terméket, hogy az esetleges dermedés megszűnjön. Használat előtt alaposan rázza fel a flakont. Ezt követően kenjen fel a száraz, megtisztított  padlóra egy réteget műanyag vagy rugalmas acélból készült spatula használva. NE HASZNÁLJON GUMI ÉLŰ SPATULÁT! Alaposan dolgozza be a résekbe a terméket, majd a felesleges anyagot távolítsa el a spatulával. A kívánt végeredmény elérése érdekében egy puha törlőkendővel vagy egytárcsás berendezéssel és egy fehér PAD-del fényesítse át a felületet, amíg az egyenletes nem lesz. A korai száradás elkerülése érdekében mindig csak kisebb felületeken dolgozzon. Csak a teljes, egy éjszakai száradás után ajánlott a kezelt padlóra lépni. Ha száradás után nyomok maradnak a padlón, azok egy puha kefével tűntethetők el.

  Fogyasztás: 250 ml = 40 m²

  Megjegyzés: A termékkel átitatódott anyagok maguktól meggyulladhatnak, ha még nedvesen magas hőmérsékletnek vannak kitéve. Ezért ajánlott a törlőrongyokat alaposan kicsavarni vagy vízben, esetleg dobozba zárva tárolni. A hatóanyagot csak jól szellőztetett helységekben használja. Ne lélegezze be a termék gázait. Lenyelés esetén ne hánytassa az érintettet. Ebben az esetben azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg neki ezt a címkét.

  4. Technikai adatok

  pH érték: nem meghatározható, olaj alapú

  Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GH10

  Szavatossági idő: 24 hónap

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): természetes olajok és viaszok, alifatikus hidrokarbonátok, ólommentes szárazanyagok.

   

  A Click Sealer-t száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  A termék csomagolását csak a teljes kiürülés után dobja el. A csomagolás kiöblítése költségkímélő és ez által óvja a környezetét.

  5. Egység méretek

   

  8 x 250 ml doboz Cikkszám: 0260025043

Webáruház készítés