TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Laminate Cleaner - Laminált padló tisztító

Laminate Cleaner - Laminált padló tisztító
Bruttó: 2 368 Ft

Enyhe, semleges tisztítószer a laminált padlók kezdeti és rendszeres tisztítására. Eltávolítja a sár-, zsiradék- és cipőnyomokat. Nem hagy nyomot. Az EN 13329 szerint meghatározott laminált padlóburkolatok és laminált felületek számára (beleértve a konyhai és fürdőszobai berendezést is). Kifejezetten a klikk-laminált padlók számára kifejlesztve.

 • 1. Termékleírás

  Semleges, kímélő tisztítószer, mely kiválóan alkalmas laminált padlók kezdeti és általános tisztítására. Maradéktalanul távolítja el a szennyeződéseket, zsiradékokat és a cipőnyomokat. Alkalmas az EN-13329 szabványnak eleget tevő laminált padlóburkolatok és egyéb laminált felületek (konyhai és fürdőszobai berendezések) tisztítására. Különösen a klikk laminált padlókhoz lett kifejlesztve.

  2. Felhasználási területek

  Minden típusú laminált padló és felület (pl. Konyhai és fürdőszobai bútorok)

  3. Felhasználási javaslat

  Hígítsa a Laminate Cleaner tisztítószert 1:200 arányban (50 ml 10 liter vízhez) és enyhén nedvesítse be a felületet a kapott oldattal.  Nagyobb felületek is tisztíthatók Laminate Cleaner tisztítószerrel, ha azt 1:200 vagy 1:400 arányban hígítja és Dr. Schutz egytárcsás SRP1 tisztítóberendezést használ (piros vagy fehér PAD-et).

  Fogyasztás: 1 l = 1000 m²

  Megjegyzés: ne hagyja hosszú ideig nedvesen a laminált padlót, mert a szélein beszívhatja a vizet és itt-ott feldagadhat, elveszítve ezzel eredeti formáját. Ezért a padlót csak egy nedves törlőronggyal tisztítsa és kerülje a víz felgyűlemlését.

  4. Technikai adatok

  pH érték: 7,5

  Tisztító és ápoló termékekre vonatkozó kódja (Giscode): GU 50

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5 % anionikus felületaktív anyag, nem ionikus felületaktív anyag. Tartalmaz: BENZISOTHIAZOLINONE-t, METHYLISOTHIAZOLINONE-t, illatanyagot, CITRAL-t, LIMONENE-t, LINALOOL-t és higítókat.

  A Laminate Cleaner tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  5. Minőségi igazolás

  Németországban tesztelt Forsc hungs- und Prüfinstitut für Facility Management GmbH, Metzingen (FIGR) által.

  5. Egység méretek

  15 x 750 ml Cikkszám:2210075043

  5 liter kanna Cikkszám:2210000543

Webáruház készítés