Új jelszó kérése
Termék részletek


h2OM - Viaszos padló tisztító, ápoló

h2OM - Viaszos padló tisztító, ápoló
Bruttó: 4 778 Ft4778

Egy természetes viaszalapú padlóvédő- és tisztítószer olajozott, viaszozott fapadlók számára. Tisztítja és védi a padlót egy lépésben.

 • 1. Termékleírás

  Egy lépésben tisztítja és ápolja az olajjal vagy viasszal kezelt fa és parafa felületeket. Erős tisztítóhatás és optimális pH érték. Selyemfényű védőréteget biztosít.

  2. Felhasználási területek

  Alkalmas olajozott vagy viasszal kezelt fa és parafa padlók és védőréteg nélküli linóleum felületek kezelésére.

  3. Felhasználási javaslat

  Alapkezelés:

  Hígítsa a Wax Care tisztítószert 1:200 arányban (50 ml 10 liter vízhez) és enyhén nedvesítse be a felületet a kapott oldattal. Hagyja a felületet száradni. Így a felület egy lépésben tiszta és ápolt lesz. A rendszeres fényezés meghosszabbítja a védőréteg várható élettartamát, így különösen ajánlott az erősen igénybevett felületek kezelésére.

  A makacs foltok és guminyomok egyszerűen tűntethetőek el hígítatlan Wax Care tisztítószert és egy nem bolyhozódó törlőrongyot használva.

  Kezeletlen vagy gyári védőréteggel ellátott parafa linóleum felületek első kezelése:

  A hígítatlan Wax Care tisztítószert egyenletesen oszlassa el a padló teljes felületén Polish Applicatort  vagy egy széles fejű, nem bolyhozódó MOP-ot használva úgy, hogy a termék egy vékony réteget képezzen a padlón. Fényesítse ki a megszáradt padlót egytárcsás súroló-berendezés vagy egy fényesítő kefe segítségével.

  Fogyasztás: 5 l = 225 m²

  Megjegyzés: A fa-, és parafapadlók több vizet képesek magukba szívni a széleknél és két felület találkozásánál, ezért a tisztítás után elveszíthetik eredeti formájukat (különösen öblítés esetén). Így ajánlott a padlót csak egy nedves törlőronggyal tisztítani és kerülni a víz felgyülemlését.

  4. Technikai adatok

  pH érték:              6.5 (koncentrátum)

  A termék tisztító és ápoló termékekre vonatkozó kódja (Giscode):             GU 10

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5 % nem ionikus felületaktív anyag. Tartalmaz: tartósítószert. Más összetevők: ápoló anyagok, oldószerek és illatanyag.

  A Wax Care tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Webáruház készítés