Új jelszó kérése
Termék részletek


Wood Floor Deep Clean - Fa padló mélytisztító

Wood Floor Deep Clean - Fa padló mélytisztító

Intenzív tisztító, olajozott vagy lakkozott fa és parafa felületekre. Eltünteti a viaszos szennyeződéseket és políroz. Gyúlékony.

 • 1. Termékleírás

  Intenzív tisztítószer olajozott vagy lakkozott fa- és parafa felületekhez, mely fényesít és maradéktalanul távolítja el a viasz maradványokat. Gyúlékony.

  2. Felhasználási területek

  Olajjal vagy lakkal kezelt fa- és parafa padlókhoz.

  3. Felhasználási javaslat

  Távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket egy seprű vagy egy porszívó segítségével. Védőréteggel ellátott felületek esetén vigyen fel egy réteget a Wood Floor Deep Clean hatóanyagból egy széles fejű MOP-ot használva. Kerülje a hatóanyag felgyülemlését a padló felületén. Hagyja hatni nagyjából 10 percig. Padmaster törlő vagy egy fehér PAD segítségével lazítsa fel a védőréteget.

  Nagyobb felületek esetén Padmaster törlő helyett használjon egytárcsás súroló-berendezést.

  Olajozott vagy viasszal ellátott felületek esetén hígítsa a Wood Floor Deep Clean terméket 1:1-től 3:1-ig terjedő arányban és kezdje el a tisztítófolyamatot anélkül, hogy hatni hagyná a hatóanyagot (azaz rögtön a tisztító hatóanyag felvitele után). Ezt követően azonnal távolítsa el a fellazított szennyeződéseket egy erre megfelelő berendezéssel. Különleges esetekben nedvszívó, száraz feltörlők is használhatók. Végül enyhén törölje át a felületet tiszta vízzel.

  Figyelem: A padló mindig csak egy részét tisztítsa. Ha lehetséges hívjon segítségül még valakit, így egy személy fellazíthatja a védőréteget, míg a másik azonnal eltávolíthatja a fellazított szennyeződéseket. Az érzékeny felületekre (pl. Lakkozott bútorok, szegélyek, ajtók) ne fújjon a hatóanyagból. A tisztítási folyamat megkezdése előtt ellenőrizze, hogy vannak-e repedések vagy nyílt törések a padlót borító védőrétegen. Borítsa be a fém felületeket, átmeneti részeket, stb. mielőtt elkezdené a tisztítási folyamatot.

  Megjegyzés: A fa-, és parafapadlók több vizet képesek magukba szívni a széleknél és két felület találkozásánál. Ezért a tisztítás után elveszíthetik eredeti formájukat (különösen öblítés esetén). Ha a terméket hosszabb ideig hagyja hatni vízalapú lakkfelületeken időleges, tejszerű foltok jelenhetnek meg. Ezért a hatóidőt a minimumra kell csökkenteni és a padlót nem szabad hosszabb ideig nedvesen hagyni.

  Felhasználás:

                       3-5 l = 100 m² (oldat 1:1től 1:3ig)

                       10-15 l = 100 m² (koncentrátum)

  4. Technikai adatok

  pH érték:        7,5 (koncentrátum)

  Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode):  GG 0

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb min 5% felületaktív anyag, nem ionikus felületaktív anyag. Tartalmaz  illatanyagot, LIMONENE-t, hígító anyagokat.

   

  A Wood Floor Deep Clean terméket csak jól szellőztetett helységekben használja.

  A Wood Floor Deep Clean terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó. Óvja a fagyástól.

  5. Minőségellenőrzés

  Fußboden- und Raumausstattung Richard A. Kille, Köln (IFR)  intézmény által elismert – 46. sportpályákra vonatkozó rész.

  6. Egység méretek

  6 x 750 ml flakon   Cikkszám: 2120075043

  5 liter kanna          Cikkszám: 2120000543

Webáruház készítés