TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Wood & Cork Floor Cleaner - Fa és parafa burkolat tisztító

Wood & Cork Floor Cleaner - Fa és parafa burkolat tisztító
Bruttó: 2 048 Ft

Az összes olyan fapadlózat rendszeres tisztítására, mely vízhatlan ápolóréteggel lett ellátva. Тökéletes zsír- és sároldó tulajdonságok.

 • 1. Termékleírás

  Kiválóan alkalmas vízálló védőréteggel ellátott padlók általános tisztítására. Maradéktalanul távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket.

  2. Felhasználási területek

  Kezelt fafelületek.

  3. Felhasználási javaslat

  Hígítsa a Wood Floor Cleaner tisztítószert 1:200 arányban (50 ml 10 liter vízhez) és enyhén nedvesítse be a felületet a kapott oldattal.

  Nagyobb felületek is tisztíthatók Wood Floor Cleaner tisztítószerrel, ha azt 1:200 vagy 1:400 arányban hígítja és Dr. Schutz egytárcsás tisztítóberendezést használ (piros vagy fehér PAD-del).

  Fogyasztás:         1 l = 1000 m²

  Megjegyzés:  ne hagyja hosszú ideig nedvesen a laminált padlót, mert a szélein beszívhatja a vizet és itt-ott feldagadhat, elveszítve ezzel eredeti formáját. Ezért a padlót csak egy nedves törlőronggyal tisztítsa és kerülje a víz felgyűlemlését.

  4. Technikai adatok

  pH érték:  9.0 – 9.5 (koncentrátum)

  A termék tisztító és ápoló termékekre vonatkozó kódja (Giscode):  GU 40

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5-15 % anionikus felületaktív anyag, kevesebb, mint 5% nem ionikus felületaktív anyag, amfoterikus felületaktív anyag. Tartalmaz: tartósítószereket és illatanyagot.

  A Wood Floor Cleaner tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  5. Egység méretek              

  15 x 750 ml flakon   Cikkszám: 2110075043

  5 liter kanna            Cikkszám: 2110000543

Webáruház készítés