Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Wood & Cork Floor Cleaner - Fa és parafa burkolat tisztító

-10%
Wood & Cork Floor Cleaner - Fa és parafa burkolat tisztító

Az összes olyan fapadlózat rendszeres tisztítására, mely vízhatlan ápolóréteggel lett ellátva. Тökéletes zsír- és sároldó tulajdonságok.

Bruttó: 2 048 Ft
Bruttó: 1 843 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

1. Termékleírás

Kiválóan alkalmas vízálló védőréteggel ellátott padlók általános tisztítására. Maradéktalanul távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket.

2. Felhasználási területek

Kezelt fafelületek.

3. Felhasználási javaslat

Hígítsa a Wood Floor Cleaner tisztítószert 1:200 arányban (50 ml 10 liter vízhez) és enyhén nedvesítse be a felületet a kapott oldattal.

Nagyobb felületek is tisztíthatók Wood Floor Cleaner tisztítószerrel, ha azt 1:200 vagy 1:400 arányban hígítja és Dr. Schutz egytárcsás tisztítóberendezést használ (piros vagy fehér PAD-del).

Fogyasztás:         1 l = 1000 m²

Megjegyzés:  ne hagyja hosszú ideig nedvesen a laminált padlót, mert a szélein beszívhatja a vizet és itt-ott feldagadhat, elveszítve ezzel eredeti formáját. Ezért a padlót csak egy nedves törlőronggyal tisztítsa és kerülje a víz felgyűlemlését.

4. Technikai adatok

pH érték:  9.0 – 9.5 (koncentrátum)

A termék tisztító és ápoló termékekre vonatkozó kódja (Giscode):  GU 40

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5-15 % anionikus felületaktív anyag, kevesebb, mint 5% nem ionikus felületaktív anyag, amfoterikus felületaktív anyag. Tartalmaz: tartósítószereket és illatanyagot.

A Wood Floor Cleaner tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

5. Egység méretek              

15 x 750 ml flakon   Cikkszám: 2110075043

5 liter kanna            Cikkszám: 2110000543

Webáruház készítés