Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Floor Shine - Selyemfényű padlóápoló

-10%
Floor Shine - Selyemfényű padlóápoló

Fényező mind az újonnan rakott, PVC, linóleum padlók tisztítására, mind az azt követő szokásos tisztításra. Száradás közben csúszásgátló, fényes felületet hoz létre.

Bruttó: 2 432 Ft
Bruttó: 2 189 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

1. Termékleírás

Csillogó hatást biztosító ápoló, mely kiválóan alkalmas a frissen fektetett és alaposan letisztított padlók kezelésére és mindennapi tisztítására egyaránt. Száradás után egy matt, csúszásmentes védőréteget képez. Ideális otthoni használatra.

2. Felhasználási területek

PVC és linóleum padlóburkolatok. Bizonyos körülmények között használhatja gumifelületek kezelésére is, de előtte tesztelje a terméket.

3. Felhasználási javaslat

Fektetés utáni védelem:

Használat előtt alaposan rázza fel a Floor Shine terméket. Vigyen fel a letisztított felületre (fektetés vagy alaptisztítás után) egy egyenletes, vékony réteget a hígítatlan ápolóból. Ehhez használja a Polish Applicator System vagy a Quick Step System termékeinket. Ha a védőréteg eléggé megkeményedett ahhoz, hogy járni lehessen rajta (kb. egy óra múlva) ismételje meg az eljárást, de ezúttal az első réteg felhordási irányára merőlegesen. Hagyja a felületet legalább 12 órát száradni, mielőtt rálépne (ajánlatos egy egész éjszakát száradni hagyni).

Felhasználás: 1 l = 20 m² rétegenként

Napi tisztítás:

Hígítsa a Floor Shine terméket 1:200 arányban (50 ml 10 liter vízhez) és törölje át a padlót a kapott oldattal.

Felhasználás: 1 l = 1000 m²

Megjegyzés: Biztosítson megfelelő szellőztetést a kezelés ideje alatt és száradáskor, de ugyanakkor óvja a felületet az erős napsugárzástól, a huzattól és a por lerakódásától. Jóval a termék használata előtt kapcsolja ki a padlófűtést.

4. Technikai adatok

pH érték: 7,5 (koncentrátum)

Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GE 10

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% nem ionikus anyag. Tartalmaz BENZISOTHIAZOLINONE-t, METHYLISOTHIAZOLINONE-t, LIMONENE-t,  illatanyagot, hígító- és ápolóanya-gokat.

A Floor Shine terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó. Óvja a fagyástól.

5. Minőségellenőrzés

Forschungs- und Prüfinstitut für Facility Management GmbH, Metzingen (FIGR) német intézmény által tesztelt.

6. Egység méretek

15 x 750 ml flakon Cikkszám: 2002075043

5 l kanna Cikkszám: 2002000543

10 l kanna Cikkszám: 2002001043

Webáruház készítés