Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Euku Color oil - pigmentált természetes olaj alapú mélyimpregnáló

ÚJ
Euku Color oil - pigmentált természetes olaj alapú mélyimpregnáló

Pigmentált, természetes olaj alapú mélyimpregnáló. Lakó-és egyéb beltéri fa-és parafapadlókhoz. Könnyű kezelés, egyenletes felvitel rétegképződés nélkül, a színárnyalatok egymással vegyíthetők, az ajánlott strato márkájú lakkréteggel bevonható.
Az anyag kiváló beszívódási tulajdonsága miatt a padlók nagyon jó teherbírással rendelkeznek.

Bruttó: 25 938 Ft
Egységár: Bruttó: 25 938 Ft/liter
flakon
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Termékleírás:

Pigmentált, természetes olaj alapú mélyimpregnáló. Lakó-és egyéb beltéri fa-és parafapadlókhoz. Könnyű kezelés, egyenletes felvitel rétegképződés nélkül, a színárnyalatok egymással vegyíthetők, az ajánlott strato márkájú lakkréteggel bevonható.
Az anyag kiváló beszívódási tulajdonsága miatt a padlók nagyon jó teherbírással rendelkeznek.
abZ-Nr. (Általános építésfelügyeleti engedély) Z157.10-67
 

Felhasználási terület:

Lecsiszolt fa- parketta-és parafapadlók színezett mélyalapozására szolgáló olaj. Színezett alapozó (Olajpác) strato perform 46x és strato extreme 47x használata mellett (*). Padlófűtésnél is alkalmazható. Opcionálisan alkalmazható az euku master FS száradást elősegítő szerrel.
Színárnyalatok:
Hó, Borostyánkő, Azúr, Terra, Dohány, Haraszt, Méz, Fahéj, 
Korall, Mokka, Agyag, Ezüst, Tölgy, Antik tölgy, Rubim
 

Felhasználás:

Használat előtt jól felkeverni! Az euku color oil-t egyenletesen, glettvassal kell felvinni.
A jó szívóképességgel rendelkező padlófelületen a túl sok réteg felvitelének elkerülése érdekében, a fa szívóképességétől függően a nedvesről nedvesre technikával meg kell ismételni a rétegfelvitelt. 15 perc után a nedves anyagtöbbletet simítótárcsával és simítóval bemasszírozni a felületbe, majd simára polírozni, úgy, hogy ne maradjon anyag a felületen. Felhasználás közben nem száradhat meg az olaj a felületen. Egy kiegészítő polírozástól fényesebb lesz a felület és garantáltan nem viszünk fel felesleges anyagréteget.
 

Anyagszükséglet:

Kb. 30-50 ml/m² (20-30 m²/l) tölgy esetében első felvitelkor.
Durva csiszolás, vastagabb fúgák és gyors szívóképességgel rendelkező fa esetében fokozott anyaghasználat lehetséges, a további rétegfelvitelekkor lényegesen kevesebb.
 

Száradási idő:

Kb. 16 óra elteltével (23°C, 50%-os relatív páratartalom és légmozgás mellett) óvatosan rá lehet menni a padlófelületre, és folytatni lehet a felületkezelést. A kész felületet nem ajánlatos az első 7 napban nedves kendővel feltörölni.
Legkorábban 10 nap után lehet szőnyeget helyezni a padlóra. Az alacsony hőmérséklet, a fokozott páratartalom, a nem megfelelő szellőzés és a fában található, száradást lassító anyagok tartósan megnövelhetik a száradási időt.
A fokozott pigmentálás következtében az első néhány napban enyhe elszíneződések alakulhatnak ki.
 

Tisztítás, ápolás:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az olajozott-impregnált padló végleges felületi képe a használattal, a tisztítással és az ápolással alakul ki. Az anyag teljes megkötése után a tisztításhoz és ápoláshoz használja az euku care emulsion-t után olajozáshoz az euku care oil-t vagy az euku refresher-t, adott esetben hozzá lehet keverni az eredeti euku color oil-ból. Az olajozott-impregnált padlófelületek kezelésére az eukula-ápolási útmutató vonatkozik.
Adatok
Státusz
ÚJ