Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Stain Guard (400ml) - Impregnálás folyadék ellen

Stain Guard (400ml) - Impregnálás folyadék ellen

Hosszan tartó impregnációs kezelés a foltok és egyéb nyomok elleni védelemért. A folyadék cseppecskékbe rendeződik a felszínen, amelyek felitathatók egy ronggyal. Egyaránt használható textilbevonatú padlóburkolatok, műszálas, természetes, vagy mindkettő keverékéből készült kárpitanyagok, vagy finom és durva felületű bőr kezelésére. Fokozottan tűzveszélyes.

Bruttó: 5 425 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

1. Termékleírás

Hosszantartó impregnáló kezelés, mely védelmet nyújt a foltokkal és egyéb szennyeződésekkel szemben. A folyadék apró cseppeket alkot a felületen, így egyszerűen felitatható egy törlőronggyal. Alkalmas úgy szintetikus szálakból készült textil padlóburkolatokhoz és kárpitokhoz, mint érdes tapintású bőr felületekhez. Erősen gyúlékony.

2. Felhasználási területek

Szintetikus (polyamide, polyacrylic, polyester, stb.) és természetes (gyapjú, pamut, szizál, stb.) szálakból és ennek keverékeiből készült padlószőnyegek, szőnyegek és kárpitok. Alkalmas sima és érdes bőr felületekhez. Autóban, hajóban, lakókocsiban és kemping bútorokhoz ugyanúgy megfelelő, mint otthoni használatra.

3. Felhasználási javaslat

Rázza fel a Stain Guard terméket, majd kb. 25 cm távolságról permetezze a hatóanyagot egyenesen a tiszta és teljesen száraz felületre, amíg az enyhén nedves nem lesz. Ismételje meg az eljárást az erős használatnak kitett részeken (pl ülőrészek) és a sűrűn szövött anyagokon. Ismételt használat esetén a végeredmény fokozódik. Mielőtt újra használatba venné az impregnált felületet, hagyja azt száradni legalább 4 órát, de ha lehetséges, akkor egész éjszaka.

Felhasználás: 1 l = 25 m² rétegenként

Megjegyzés: Mielőtt használná, tesztelje a hatóanyagot a felület egy kevésbé látható részén, nehogy az károsítsa az anyag színét. Takarja le az érzékeny felületeket (pl. lakkozott felületek) mielőtt megkezdené a kezelést. Mialatt és miután Stain Guard ápolót használ, biztosítson megfelelő szellőztetést a helységben, ellenkező esetben használjon légzését védő felszerelést. Ne lélegezze be a felszabaduló gázokat. Forró, oldószert tartalmazó folyadékokkal való érintkezés, hosszan tartó foltok, tisztítószerek maradványai, antisztatikus kezelések és a gyakori használat csökkenthetik a termék hatékonyságát. Nedves tisztítás és folteltávolító kezelések után ismételje meg a Stain Guard termékkel való kezelést.

4. Technikai adatok

pH érték: nem meghatározható, mivel nem vízalapú termék

Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): n.a.

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus anyag, oxigén-alapú fehérítő anyagok. Tartalmaz illatanyagot, LIMONENE-t, oldószerek, stabilizálók, savak. Gyermekektől távol tartandó. Száraz hűvös helyen tárolja.

Poliolefin csomagolás. Csak a teljesen tiszta csomagolást dobja az újrahasznosítható hulladékok közé.

A Stain Guard terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó. Óvja a fagyástól.

5. Minőségellenőrzés

A német Toxikológiai intézet által tesztelt (Fraunhofer Institut Toxikologie und Aersolforschung (ITA), Hanover).

5. Egység méretek

6 x 400 ml flakon szórófejjel Cikkszám: 1601040043