Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Floor Mate - Folteltávolító aktív oxigénnel

Floor Mate - Folteltávolító aktív oxigénnel

Univerzális folteltávolító műszálas szőnyegekhez. A Floor Mate aktív oxigén komponense hatásos az erősen elszíneződött foltok ellen is, mint például vörösbor, gyümölcstea, fűszerek, stb. Kérésre impozáns bemutatóállvánnyal is szolgálhatunk. (Külön kell megrendelni!)

Bruttó: 1 637 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

1. Termékleírás

Általános folteltávolító szintetikus szálú szőnyegekhez. Aktív oxigéntartalmának köszönhetően erősen színezett foltok eltűntetésére is alkalmas (pl. vörösbor, gyümölcstea, curry, stb.)

2. Felhasználási területek

Szintetikus szálú szőnyegekhez és padlószőnyegekhez. Használható rugalmas padlóburkolatokon, laminált padlókon és vízálló felületeken (pl. asztalok, konyhapult)

3. Felhasználási javaslat

Először itasson fel a felületről mindennemű folyadékot egy nedvszívó törlőronggyal. Porszívóval távolítsa el a szennyeződéseket.

Fújja a Floor Mate terméket egy lágy, nedvszívó, nem bolyhozódó fehér törlőrongyra (pl. a megfelelő mikro szálas törlőrongyok) és óvatosan kívülről középre haladó apró mozdulatokkal lazítsa fel a szennyeződéseket. Ne dörzsölje. A törlőrongy száraz részével távolítsa el a szennyeződéseket. Makacs foltok esetén, ha szükséges ismételje meg az eljárást. Végül kezelje a felületet tiszta vízzel és dörzsölje szárazra. Padlószőnyegek kezelése esetén terítsen egy száraz rongyot a nedves felületre, ezáltal eltávolítva a megmaradt folyadékot. Használja a megfelelő ápolóterméket a rugalmas padlóburkolatok végső kezelésére.

A különösen makacs foltokra (vörösbor, tea, stb.) fújjon egy rövid fújásnyit a termékből majd, hagyja rajta néhány percig mielőtt vízzel leöblítené.

Megjegyzés: Mielőtt használná, tesztelje a Floot Mate hatóanyagot a felület egy alig látható részén, nehogy az károsítsa annak színét, anyagát, festését/lakkozását. Érzékeny felületek esetén (pl. akril üveg, lakkozott felületek) ne hagyja a hatóanyagot sokáig a folton.

Régen beivódott foltok és azon szennyeződések melyek befolyásolják az anyag színét korlátozhatják a termék hatékonyságát.

Ne lélegezze be a permetet és a felszabaduló gázokat. Nagyobb mennyiség használata során és után biztosítson megfelelő szellőztetést. Esetenként, hosszantartó vagy ismételt kontaktus esetén a Floor Mate hatóanyag ideiglenes, fehér foltok megjelenését okozhatja az érzékeny vagy száraz bőrön. Ezért ha szükséges használjon gumikesztyűt.

 

4. Technikai adatok

pH érték: 2,5 (koncentrátum)

Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): nem meghatározott

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus anyag, oxigén-alapú fehérítő. Tartalmaz aromákat, LIMONENEt, oldószereket, savakat, stabilizálókat.

A Floor Mate terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

5. Egység méretek

25 x 100 ml flakon pumpás szórófejjel Cikkszám: 1540010043

6 x 400 ml flakon szórófejjel Cikkszám: 1540040043