Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Euku 2 plus FS oil - Keményviasz-olaj fa-és parafapadlók impregnálására (2,5 liter)

ÚJ
Euku 2 plus FS oil - Keményviasz-olaj fa-és parafapadlók impregnálására (2,5 liter)
Keményviasz-olaj fa-és parafapadlók mélyimpregnálása természetes olajokkal és viaszokkal. Oldószermentes, az olajok és viaszok felvitele egy lépésben történik, BGR 181 szerinti R10 csúszásgátló, fokozottan víztaszító.
Az anyag kiváló beszívódási tulajdonsága miatt a padlók nagyon jó teherbírással rendelkeznek.
Csúszásmentességi kategória: R10

Bruttó: 32 603 Ft
Egységár: Bruttó: 13 041 Ft/liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Termékleírás:
Keményviasz-olaj fa-és parafapadlók mélyimpregnálása természetes olajokkal és viaszokkal. Oldószermentes, az olajok és viaszok felvitele egy lépésben történik, BGR 181 szerinti R10 csúszásgátló, fokozottan víztaszító.
Az anyag kiváló beszívódási tulajdonsága miatt a padlók nagyon jó teherbírással rendelkeznek.
abZ-Nr. (Általános építésfelügyeleti engedély) Z-157.10-67
Csúszásmentességi kategória: R10

 
Felhasználási terület:
Lecsiszolt fa- parketta-és parafapadlók mélyalapozására szolgáló olaj. Padlófűtésnél is alkalmazható. Opcionálisan alkalmazható az euku master FS száradást elősegítő szerrel együtt.
 
Felhasználás:
euku oil 2 plus FS egyenletesen glettvassal felvinni. A jó szívóképességgel rendelkező padlófelületen a túl sok réteg felvitelének elkerülése érdekében, a fa szívóképességétől függően a nedvesről nedvesre technikával meg kell ismételni a rétegfelvitelt. 15 perc után a nedves anyagtöbbletet tárcsás takarítógéppel és simítóval bemasszírozni a felületbe, majd simára polírozni. Felhasználás közben nem száradhat rá az olaj a felületre. Polírozó kendővel végzett kiegészítő polírozástól fényesebb lesz a felület és garantáltan nem viszünk fel felesleges anyagréteget. Nem megfelelő fúgázásnál a fúgák közül esetlegesen kipréselődő olajt 1 nap elteltével zöld simítóval le kell törölni.
 
Anyagszükséglet:
Kb. 30-50 ml/m² (20-30 m²/l) tölgy esetében első felvitelkor.
Durva csiszolás, vastagabb fúgák és gyors szívóképességgel rendelkező fa esetében fokozott anyaghasználat lehetséges, a további rétegfelvitelekkor lényegesen kevesebb.
 
Száradási idő:
Kb. 16 óra elteltével (23°C, 50%-os relatív páratartalom és légmozgás mellett) óvatosan rá lehet menni a padlófelületre, és folytatni lehet a felületkezelést. A kész felületet nem ajánlatos az első 7 napban nedves kendővel feltörölni.
Legkorábban 10 nap után lehet szőnyeget helyezni a padlóra. Az alacsony hőmérséklet, a fokozott páratartalom, a nem megfelelő szellőzés és a fában található, száradást lassító anyagok tartósan megnövelhetik a száradási időt.
 
Tisztítás, ápolás:
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az olajjal impregnált padló végleges felületi képe a használattal, a tisztítással és az ápolással alakul ki. Az anyag teljes megkötése után a tisztításhoz és ápoláshoz használja az euku care oil után olajozáshoz az euku frefresher-t. Az olajjal impregnált padlófelületek kezelésére az eukula-ápolási útmutató vonatkozik.
Adatok
Termék státusza
ÚJ