Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

"Baygard" Carpet Protection Spray - Szennyeződés elleni védelem

"Baygard" Carpet Protection Spray - Szennyeződés elleni védelem

Hosszantartó sár- és por elleni védelmet nyújt a textil burkolatoknak, falburkolatok és textilburkolatú tapéták számára. Bevonja a szálakat egy láthatatlan, szennyeződéstaszító réteggel, megakadályozza a szőnyegszálak összeragadást és a kifakulást.

Bruttó: 5 207 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

1. Termékleírás

Hosszantartó szennyeződés lepergető hatást biztosít textil padló- és falburkolatoknak, valamint a tapéták számára. Az anyag szálait egy láthatatlan, szennyeződésnek ellenálló védőréteggel borítja be, stabilizálva a szőnyeg szálait. Megóvja a felületet a színek kifakulásától és a szálak összetapadásától.

2. Felhasználási területek

Polyamid, gyapjú, pamut, polyacryl, polypropilén szálakból és ennek keverékeiből készült szőnyegek, kárpitok és textil falburkolatok.

3. Felhasználási javaslat

Új, tiszta szőnyegek, textil falburkolatok és kárpitok esetén permetezzen egyenletesen Baygard Carpet Protection Spray hatóanyagot a felületre balról jobbra és fentről lefele irányban haladva.

Szennyeződött felületek esetén a Baygard Carpet Protection Spray ápoló használata előtt alaposan ki kell tisztítani a felületet Concentrated Carpet Cleaner tisztítószert használva. Fújja a terméket az enyhén nedves felületre. Az óvatos bedörzsölés megkönnyíti a termék beszívódását ezzel biztosítva hosszantartó tisztaságot és élénk színeket. Száradás után a szőnyeg használatba vehető. Az 5 literes flakon tartalma magasnyomású kerti permetezővel vagy permetező pisztollyal használandó.

Felhasználás: 1 l = 40 m²

Megjegyzés: biztosítson megfelelő szellőztetést a Baygard Carpet Protection Spray használata során és a munka befejezése után egyaránt. Ne lélegezze be a felszabaduló gázokat. Ne keverje a Baygard Carpet Protection Spray ápolót más tisztítószerekkel.

4. Technikai adatok

pH érték:  ~ 6,5 (koncentrátum)

Tisztitó- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode):     GE 50

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): tartalmaz polisziloxán derivátot és alkoholt.

A Baygard Carpet Protection Spray terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

5. Minőségellenőrzés

Németországban tesztelt a következő intézmények által: Deutsches Teppich-Forschungsinstitut e.V., Aachen (TFI) Institut für Fußbodentechnik, Koblenz-Berlin

6. Egység méretek

12 x 500 ml flakon szórófejjel Cikkszám: 1505050043

5 l kanna                             Cikkszám: 1505000543