TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Elatex - Univerzális folteltávolító

Elatex - Univerzális folteltávolító
Bruttó: 2 697 Ft

Univerzális tisztítószer, mely kiválóan alkalmas gumifoltok, cipőnyomok, az odatapadt szennyeződések és különféle makacs foltok eltűntetésére.

 • 1. Termékleírás

  Univerzális tisztítószer, mely kiválóan alkalmas gumifoltok, cipőnyomok, az odatapadt szennyeződések és különféle makacs foltok eltűntetésére.

  2. Felhasználási területek

  Éppúgy alkalmas rugalmas- (PVC, linóleum és gumi), laminált-, kezelt fa- és parafa padlók, mint szőnyegek és kárpitok tisztítására.

  3. Felhasználási javaslat

  A. Rugalmas-, laminált-, fa- és parafa padlók esetén:

  Kezeletlen és nem fényesített padló esetén fújjon Elatex folteltávolítót egyenesen a szennyezett felületre. Hagyja rajta egy kis ideig, hogy beszívódhasson, majd távolítsa el a foltot egy törlőrongyot vagy egy PAD-et használva. Ezután öblítse le a felületet tiszta vízzel. Polimerizált és érzékenyebb felületek (akril üveg, parketta, parafa) esetén kerülje a hosszú ideig tartó termékkel való kontaktust. Ebben az esetben fújjon Elatex folteltávolítót egy fehér törlőrongyra és óvatosan távolítsa el a foltot, majd tisztítsa le a padlót a megfelelő tisztítószerrel.

  B. Textil padlóburkolatok és kárpitok esetén

  Fújjon Elatex folteltávolítót egyenesen a foltra, majd hagyja rajta néhány percig. Ezután egy nedvszívó fehér törlőronggyal kívülről befele haladva lazítsa fel a foltot. A törlőrongy száraz részét használva távolítsa el a fellazított szennyeződést. Végül öblítse le tiszta vízzel és törölje szárazra. Ha szükséges helyezze a törlőrongyot a foltra és hagyja rajta, amíg a folyadék teljesen fel nem szárad.

  Megjegyzés: Ne lélegezze be a termék gázait. A termék használata előtt tesztelje le egy kisebb felületen, hogy megbizonyosodjon afelől, hogy a folteltávolító nem károsítja az anyag színét és állagát. A szennyeződés okozta elváltozások korlátozhatják az Elatex Stain Remover folteltávolító hatékonyságát a kezelt felületen.

  4. Technikai adatok

  pH érték: 7.5 (koncentrátum)

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus felületaktív anyagok. Tartalmaz tartósítószert. Más összetevők: ápolóanyagok, felületaktív anyagok és aromák.

  Az Elatex Stain Remover tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  5. Egység méretek

  15 x 200 ml flakon pumpás szórófejjel Cikkszám: 1320020043

Webáruház készítés