Fresh-Up 2 in 1 - Szennyeződés lazító, szagsemlegesítő

Fresh-Up 2 in 1 - Szennyeződés lazító, szagsemlegesítő
Kiszerelés
Bruttó: 3 793 Ft

Száraztisztítási vagy szóró-szívó műveletekkel együtt használva fellazítja a sarat és a foltokat. Megköti és semlegesíti a szőnyegezésben és a kárpitanyagokban a kellemetlen szagokat.

Részletek

1. Termékleírás

Fellazítja a szennyeződéseket és a foltokat száraztisztítással vagy permetvisszaszívó berendezéssel használva. Megköti és semlegesíti a kellemetlen szagokat a szőnyegek és kárpitok szálai között.

2. Felhasználási területek

Padlószőnyegek és kárpitok.

3. Felhasználási javaslat

A kellemetlen szagok eltűntetése: Fújjon egy kevés Fresh Up 2 in 1 hatóanyagot nagyjából 40 cm távolságból és hagyja megszáradni.

Padlószőnyegek intenzív tisztítása: Miután alaposan kiporszívózta a felületet, fújjon Fresh Up 2 in 1 hatóanyagot nagyjából 70-100 cm távolságból egyenesen a foltra, illetve az erősen szennyezett részekre (pl. a felület gyakran használat részei) vigyázzon, ne áztassa el a szőnyeget. Hagyja a terméket hatni, mielőtt alaposan kitisztítaná a szőnyeget permetvisszaszívó berendezéssel vagy a Tebo Dry tisztítórendszerrel.

Megjegyzés: Mielőtt használná, tesztelje a Fresh Up 2 in 1 hatóanyagot a felület egy alig látható részén, nehogy az károsítsa annak színét vagy anyagát.

Felhasználás: 500 ml = 20 m² a szennyeződés mértékétől függően

4. Technikai adatok

pH érték: 10% (koncentrátum)

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus anyag, foszfátok. Tartalmaz BENZISOTHIAZOLINONE-t, METHYLISOTHIAZOLINONE-t, illatanyagokat, oldószereket, sókat és ápolóanyagokat.

A Fresh Up 2 in 1 terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

5. Egység méretek

25 x 100 ml flakon pumpás szórófejjel Cikkszám: 1230050043

5 l kanna Cikkszám: 1230000543

Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
3 793 Ft/db
5+  db
-5 %
3 604 Ft/db
Kiegészítő termékek