TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Fresh-Up 2 in 1 - Szennyeződés lazító, szagsemlegesítő

Fresh-Up 2 in 1 - Szennyeződés lazító, szagsemlegesítő

Száraztisztítási vagy szóró-szívó műveletekkel együtt használva fellazítja a sarat és a foltokat. Megköti és semlegesíti a szőnyegezésben és a kárpitanyagokban a kellemetlen szagokat.

 • 1. Termékleírás

  Fellazítja a szennyeződéseket és a foltokat száraztisztítással vagy permetvisszaszívó berendezéssel használva. Megköti és semlegesíti a kellemetlen szagokat a szőnyegek és kárpitok szálai között.

  2. Felhasználási területek

  Padlószőnyegek és kárpitok.

  3. Felhasználási javaslat

  A kellemetlen szagok eltűntetése: Fújjon egy kevés Fresh Up 2 in 1 hatóanyagot nagyjából 40 cm távolságból és hagyja megszáradni.

  Padlószőnyegek intenzív tisztítása: Miután alaposan kiporszívózta a felületet, fújjon Fresh Up 2 in 1 hatóanyagot nagyjából 70-100 cm távolságból egyenesen a foltra, illetve az erősen szennyezett részekre (pl. a felület gyakran használat részei) vigyázzon, ne áztassa el a szőnyeget. Hagyja a terméket hatni, mielőtt alaposan kitisztítaná a szőnyeget permetvisszaszívó berendezéssel vagy a Tebo Dry tisztítórendszerrel.

  Megjegyzés: Mielőtt használná, tesztelje a Fresh Up 2 in 1 hatóanyagot a felület egy alig látható részén, nehogy az károsítsa annak színét vagy anyagát.

  Felhasználás: 500 ml = 20 m² a szennyeződés mértékétől függően

  4. Technikai adatok

  pH érték: 10% (koncentrátum)

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus anyag, foszfátok. Tartalmaz BENZISOTHIAZOLINONE-t, METHYLISOTHIAZOLINONE-t, illatanyagokat, oldószereket, sókat és ápolóanyagokat.

  A Fresh Up 2 in 1 terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  5. Egység méretek

  25 x 100 ml flakon pumpás szórófejjel Cikkszám: 1230050043

  5 l kanna Cikkszám: 1230000543

Webáruház készítés