Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

SprayMax - Szorófejes lamináltpadló tisztító

-10%
SprayMax - Szorófejes lamináltpadló tisztító

Permetezhető tisztítószer a gyors és egyszerű mindennapi tisztításhoz. Megköti a felszabadult port és csíkosodás nélkül tisztít. A padlózat teljesen megszárad és nagyon rövid időn belül ismét járható lesz.

Bruttó: 2 501 Ft
Bruttó: 2 251 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

1. Termékleírás

Szórófejes tisztítószer a gyors és egyszerű mindennapi tisztításhoz. Könnyedén eltűnteti a fellazított port, csíkmentes felületet hagy maga után. A padló rövid időn belül használatba vehető.

2. Felhasználási területek

Laminált padlókhoz – melyek megfelelnek az EN 13329 előírásnak – éppúgy alkalmas, mint kezelt vagy olajozott, viasszal ellátott fa és parafa padlókhoz.

3. Felhasználási javaslat

Illessze a mellékelt szórófejet a flakonra, majd fújjon egy kevés tisztítószert egyenletesen a SPRAYMAX törlőkendőre anélkül, hogy az túlságosan nedves legyen. Ezután enyhén nedvesítse be a felületet a kapott oldattal, így tűntetve el a port és a szemcsés szennyeződéseket. Tisztítsa fel a padló teljes felületét, maximum 5 négyzetméteres részenként haladva. A tisztítási folyamat során néhányszor öblítse ki a törlőkendőt.

Megjegyzés: Használat előtt próbálja ki a terméket a felület egy alig látható részén, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék valóban alkalmas az adott felületre. Ne lélegezze be a termék gázait.

4. Technikai adatok

pH érték: 7.5 (koncentrátum)

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): Tartalmaz: tartósítószereket. Egyéb összetevők: oldószerek, parfüm.

A SPRAYMAX tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

6. Egység méretek

1 liter flakon + szórófej Cikkszám: 2650000543

Webáruház készítés