TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


SprayMax - Szorófejes lamináltpadló tisztító

SprayMax - Szorófejes lamináltpadló tisztító
Bruttó: 2 501 Ft

Permetezhető tisztítószer a gyors és egyszerű mindennapi tisztításhoz. Megköti a felszabadult port és csíkosodás nélkül tisztít. A padlózat teljesen megszárad és nagyon rövid időn belül ismét járható lesz.

 • 1. Termékleírás

  Szórófejes tisztítószer a gyors és egyszerű mindennapi tisztításhoz. Könnyedén eltűnteti a fellazított port, csíkmentes felületet hagy maga után. A padló rövid időn belül használatba vehető.

  2. Felhasználási területek

  Laminált padlókhoz – melyek megfelelnek az EN 13329 előírásnak – éppúgy alkalmas, mint kezelt vagy olajozott, viasszal ellátott fa és parafa padlókhoz.

  3. Felhasználási javaslat

  Illessze a mellékelt szórófejet a flakonra, majd fújjon egy kevés tisztítószert egyenletesen a SPRAYMAX törlőkendőre anélkül, hogy az túlságosan nedves legyen. Ezután enyhén nedvesítse be a felületet a kapott oldattal, így tűntetve el a port és a szemcsés szennyeződéseket. Tisztítsa fel a padló teljes felületét, maximum 5 négyzetméteres részenként haladva. A tisztítási folyamat során néhányszor öblítse ki a törlőkendőt.

  Megjegyzés: Használat előtt próbálja ki a terméket a felület egy alig látható részén, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék valóban alkalmas az adott felületre. Ne lélegezze be a termék gázait.

  4. Technikai adatok

  pH érték: 7.5 (koncentrátum)

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): Tartalmaz: tartósítószereket. Egyéb összetevők: oldószerek, parfüm.

  A SPRAYMAX tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  6. Egység méretek

  1 liter flakon + szórófej Cikkszám: 2650000543

Webáruház készítés