Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Carpetlife TEBO Powder - Száraz szőnyegtisztító por

Carpetlife TEBO Powder - Száraz szőnyegtisztító por

Kiváló sáreltávolító tulajdonságokkal rendelkező szőnyegtisztító por, a szőnyegpadlók számára. Tökéletesen alkalmas a nedvesség érzékeny padlózattípusok tisztításához is. Nincs zsugorodás vagy hullámosodás. Megakadályozza tisztítás után a szürke film kialakulását és a padló felületi rétegének károsodását. Szageltávolítóval. Elérhető mind finom-, mind nagyszemcsés változatban. A Tebo Professional Dry Cleaning Powder alkalmas teljes padlózatok professzionális tisztítására a kereskedelmi ágazatban.

Bruttó: 3 899 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

1. Termékleírás

Szőnyegtisztító por, kiváló szennyeződés-eltávolító hatással a szőnyeg-részek és padlószőnyegek alapos, gyors és szakszerű tisztítására. Ideális a nedvességre érzékeny padlóburkolatok és rögzítési módszerek (pl. laza lehelyezés, tépőzárral rögzített és megszorított szőnyeg, vízben oldódó ragasztó használata, hamis padlózatok használata) esetén. Használatával nem megy össze és nem hullámzik a kezelt textil felület. A padló nem lesz nedves és használható marad a tisztítási folyamat során is. Meggátolja a tisztítás után kialakuló szürke réteg megjelenését és lassítja az újraszennyeződési folyamatot. Megőrzi a szálak méreteit és a szőnyeg színeinek frissességét. Minimális por az optimális granulátum-méreteknek köszönhetően. Alkalmas úgy az otthoni felületek, mint az ipari objektumok szakszerű tisztítására.

2. Felhasználási területek

Alkalmazható olyan velúr és szintetikus szálakból készült padlóburkolatokhoz, melyek szálainak nagysága maximum 10 mm vagy szálai röviden hurkoltak. Nem alkalmas vastagon hurkolt, plüss és természetes szálú (kókuszszál, juta, angolna-fű, rizsszál, papír, pamut) szőnyegekhez. A tűzött, nem szövött, berber, új gyapjú és szizál padlóburkolatokon való alkalmazás azok típusától függ, ezért használat előtt ajánlott a terméket leellenőrizni a felület egy kevésbé látható részén vagy keresse fel technikai tanácsadóinkat. Olvassa el a speciális padlóburkolatokra vonatkozó utasításokat.

3. Felhasználási javaslat

Tisztítsa le a padlóburkolatot egy nagy teljesítményű kefés porszívóval (pl. Tebo Brush Vacuum Cleaner). Permetezzen – de ne áztassa el – a foltokra és az erősen szennyeződött részekre Fresh-Up 2 in 1 hatóanyagot. Rázza össze alaposan a Carpetlife with Tebo-active granules terméket és egyenletesen oszlassa el a szennyezett részeken.

Vigye fel alaposan a granulátumokat a felületre, először hosszában, majd széltében dolgozva egy ellentétesen forgó kefékkel ellátott dörzsölő berendezéssel (pl. Carpetlife Profi 350), mely megfelel a padlóburkolat típusának. A keféket válassza a szőnyeg szálainak és a szennyeződés mértékének megfelelően. Ahol már a tisztítás kezdetekor valószínűsíthető barázdák megjelenése a felületen használjon lágyabb keféket.

A tisztítás során haladjon fokozatosan, ami annyit jelent, hogy a tisztító-granulátumokat csak kisebb részekre vigye fel.

Miután teljesen megszáradt a felület (nagyjából 1 óra), távolítsa el a szennyeződéssel telt granulátumokat Carpetlife Profi 350 berendezést használva az egész padló felületén vagy egyszerűen porszívózza át a felületet egy kefés porszívót használva. Bizonyosodjon meg arról, hogy a tartály, porzsák teljesen üres, rendszeresen ki van cserélve.

Az erősen szennyezett területeken, ha szükséges ismételje meg az eljárást. Távolítsa el a makacs foltokat a megfelelő folteltávolítót használva.

Az alábbi textil padlótípusok speciális tisztítási folyamatot igényelnek:

Tűzött, nem szövött padlóburkolatok, szizál szőnyegek

  • ne használjon előkezelő permetet (Fresh Up 2 in 1)
  • kevés Carpetlife Tebo-active granulátumot vigyen fel a porszívózás után megmaradt szennyeződésekre és óvatosan dörzsölje be a felületbe a hatóanyagot.

Berber, lágy velúr és sűrű-szálú szőnyegek

  • csak a szálak irányában dolgozzon (ne hosszában, majd széltében)

Megjegyzés: Használat előtt tesztelje le a terméket, nehogy az károsítsa a felület anyagát vagy annak színét. Ennek megfelelően próbálja ki a tisztító berendezést is a felület egy alig látható részén.

Fogyasztás: 50-75 g/négyzetméter, a szennyezettségtől függően

4. Technikai adatok

pH érték: nagyjából 7,0 (10% vízben)

Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): nem meghatározott

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus felületaktív anyag, nem ionikus felületaktív anyag. Tartalmaz methylchloroisothiazolinone-t,  methylisothiazolinone-t, octylisothiazolinone-t, aromákat, oldószert és cellulózt.

Tárolja a Carpetlife with Tebo-active granules hatóanyagot a saját, lezárt csomagolásában, száraz, hűvös helyen és óvja a fagytól. Gyermekektől elzárva tartandó.

5. Egység méretek

10 x 1 kg zacskóban  Cikkszám: 1050000143

10 kg műanyag vödörCikkszám: 1050001043