TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Clean and Stript - Speciális alaptisztító

Clean and Stript - Speciális alaptisztító
Bruttó: 2 172 Ft

Speciális tisztítószer az újonnan lerakott vagy erősen  bepiszkolódott PVC–, linóleum– és gumipadlózatok tisztítására. Eltávolítja a régi tisztítószer maradványokat, makacs foltokat és ragasztó maradékokat.

 • 1. Termékleírás

  Speciális tisztítószer frissen üzembe helyezett vagy erősen szennyezett PVC-, linóleum- és gumipadlók tisztítására és alaptisztítására. Eltávolítja a régi ápolók maradványait, a makacs és ragadós szennyeződéseket.

  2. Felhasználási területek

  PVC, linóleum és gumi padlóburkolatok. Alacsony pH értékének köszönhetően kíméletes, ezért is ajánlott linóleum és gumi felületekre.

  3. Felhasználási javaslat

  Fektetés utáni tisztítás:

  Seprűvel vagy porszívóval távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket. Hígítsa vízzel a Clean and Strip tisztítószert 1:5-től 1:10 arányig. Különösen makacs foltok esetén (pl. kereskedelmi helységek felületei) használja hígítatlanul. Alacsonyabb fokú szennyezettség esetén ennek megfelelő arányban hígítsa a hatóanyagot. Vigye fel az oldatot a padló teljes felületére majd hagyja hatni nagyjából 10 percig. Egytárcsás súroló segítségével, (a megfelelő PAD vagy kefe) tisztítsa meg a kezelt felületet. Távolítsa el a fellazított szennyeződéseket. A fellazított szennyeződést takarítsa fel vízszívó berendezés és egy jó nedvszívó, széles fejű felmosóval. Törölje át a padlót tiszta vízzel, amíg az teljesen tiszta nem lesz.

  Felhasználás: 1 l = 10-30 m²

   

  Alaptisztítás:

  Seprűvel vagy porszívóval távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket. Otthoni használatra hígítsa a Clean and Strip terméket 1:5 arányban. Kereskedelemben használatos felületek tisztítása esetén használja koncentrált formában vagy hígítsa 1:3 arányban (a védőréteg ellenállásától függően). Kezelés előtt, ha szükséges permetezzen tiszta vizet a felületre. Az eljárási folyamat megegyezik a fent leírtakkal, csupán a hatóidőt ajánlatosabb meghosszabbítani 15-20 percre.

  Megjegyzés: Ne hagyja a Clean and Strip tisztítószert a felületen megszáradni, ezért inkább dolgozzon területről területre haladva. Mielőtt a terméket a teljes felületen használná, próbálja azt ki a padló egy kisebb és kevésbé látható részén, nehogy károsítsa annak színét és anyagát.

  Ha szükséges, hígítsa jobban a Clean and Strip tisztítószert és kevesebb ideig hagyja a felületen. Használat során viseljen gumikesztyűt és biztosítson megfelelő szellőztetést a teremben. Ne fújja a terméket érzékeny felületekre (pl. fa, fém, lakkozott felületek).

Webáruház készítés