TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Wood & Cork Floor Polis Mat - Matt fényű padlóápoló

Wood & Cork Floor Polis Mat - Matt fényű padlóápoló
Bruttó: 2 949 Ft

A kezdeti gondozási kezelés és az összes olyan zárt fapadlózat felfrissítésére mely vízálló matt lakkal lett kezelve. Kellemes matt megjelenést biztosít a padlónak és megvédi a karcolásoktól.

 • 1. Termékleírás

  Kiválóan alkalmas matt és vízálló lakkal kezelt fafelületek kezdeti ápolására és frissítésére. Kellemes matt megjelenést kölcsönöz a padlónak, megóvva azt a karcolásoktól.

  2. Felhasználási területek

  Kezelt fafelületek.

  3. Felhasználási javaslat

  Polish Applicator vagy egy nem bolyhozódó, széles fejű MOP segítségével vigye fel  hígítás nélkül a Wood Floor Polish mat hatóanyagot az előzőleg megtisztított padlóra úgy, hogy az egy hibátlan, vékony réteget hozzon létre. Ha növelni szeretné a padló matt hatását ismételje meg a folyamatot, merőlegesen az első védőrétegre, miután az nagyjából egy órát száradt. Mielőtt rálépne, hagyja a felületet száradni legalább 12 órán keresztül.

  Fogyasztás:  1 l = 50 m²

  A Wood Floor Cleaner hatóanyaggal tisztított padló karbantartása akkor lesz tökéletes, ha rendszeresen Wood Floor Polish mat ápolóval kezelik. Az ápolási folyamat gyakorisága attól függően változhat, hogy a kezelt felület mekkora használatnak és kopásnak van kitéve. Az erre vonatkozó tanácsokért lásd az alábbi táblázatot:

  • Kismértékű használatnak kitett padlók esetén (pl. Nappalik és hálószobák, nem forgalmas irodák) a kezelést ajánlott háromhavonta megismételni.
  • Közepes használatnak kitett padlók esetén (pl. Folyosók, lépcsők, forgalmasabb irodák) javasoljuk a kezelés 2 – 4 hetente történő elvégzését.
  • Nagymértékű használatnak kitett padlók esetén (pl. éttermek, bárok, boltok, áruházak, iskolák padlóin és táncparkettek esetén) ajánlott hetente megismételni a kezelést, de nagyobb igénybevételkor akár gyakrabban is.

   

  Megjegyzés:  A Wood Floor Polish mat tisztítószer kiemeli a padló természetes erezetét és esetenként sötétíti annak színét. Ha bármilyen kétsége lenne a színt illetően, először próbálja ki a terméket a padló egy alig látható részén. Használat és száradás során óvja a felületet a közvetlen napsugárzástól és az erős huzattól. Még jóval a termék használata előtt kapcsolja ki a padlófűtést.

  4. Technikai adatok

  pH érték:               8.5 (koncentrátum)

  A termék tisztító és ápoló termékekre vonatkozó kódja (Giscode):   GU 10

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): Tartalmaz: BENZISOTHIAZOLINONE-t, METHYLISOTHIAZOLINONE-t, tartósítószert, illatanyagot, oldószereket és ápolóanyagokat.

  A Wood Floor Polish mat tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Óvja a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  6. Egység méretek

  15 x 750 ml flakon          Cikkszám: 0170075043

  5 liter kanna                   Cikkszám: 0170000543

Webáruház készítés