TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
4
8
1
5
Termékajánló
Termék részletek


Floor Cleaner R1000 - Tisztító- ápoló egy lépésben

Floor Cleaner R1000 - Tisztító- ápoló egy lépésben
Bruttó: 1 719 Ft

Tisztítja és védi a padlózatot, egy lépésben. Csúszásmentes ápolóréteget képez, vízben oldódó. Eleget tesz a DIN 18031 sportlétesítmények padlózatára vonatkozó szabványnak.

 • 1. Termékleírás

  Speciális tisztítószer a rugalmas padlók mindennapi tisztítására és ápolására. Vízben oldható, környezetbarát hatóanyagokat tartalmaz. Egy lépésben tisztít és biztosít védelmet a kezelt padlónak. Csúszásmentes és fényes réteget képez a kezelt padló felületén. Használati koncentrációja pH semleges. Használható tisztítóberendezéssel is, mint például Premium F2. Kíválóan alkalmas még a struktúrált gumipadlók alapkezelésére.

  2. Felhasználási területek

  Vinil-, linóleum- és gumipadlók. Megfelel a DIN 18032  sportpályák és edzőtermek padlóira vonatkozó előírásainak.

  3. Felhasználási javaslat

  Gyakran használt felületek alapkezelése:

  Hígítsa az R 1000 Floor Cleaner tisztítószert 1:10 arányban (1 liter 10 liter vízhez) ha a padló alapkezeléseként nem használható polimer diszperzió és a kapott oldattal törölje át a felületet. A keletkezett védőréteget fényesítse ki egy Monodisc SRP 2+S berendezéssel és egy polírozó tamponnal vagy egy polírozó kefével.

  Felhasználás: 1 l = 50 m²

  Mindennapi tisztítás és ápolás:

  Hígítsa az R 1000 Floor Cleaner tisztítószert 1:200 arányban (50 ml 10 liter vízhez) és a kapott oldattal törölje át a padlót. A megmaradó nedvességet hagyja felszáradni. Egy lépésben tisztít és biztosít védelmet. A koncentrációt lehet csökkenteni egészen 1:400 arányig (25 ml 10 liter vízhez) bordázott padlók és géppel való tisztítás esetén.

  Felhasználás: 1 l = 1000 m²

  Megjegyzés: a rendszeres fényesítés növeli a gyakran használt felületek védőrétegeinek tartósságát. Figyeljen oda a pontos mennyiségekre. A termék ismételt túladagolása vagy felgyülemlése növeli a felületi súrlódást, ezáltal csökkentve a padló csúszásmentességét.

  4. Technikai adatok

  pH érték: 7,5 (koncentrátum)

  Tisztitó- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GE 30

  Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb mint 5% anionikus anyag. Tartalmaz BENZISOTHIAZOLINONEt, METHYLISOTHIAZOLINONEt,  LIMONENEt, parfümöt hígító- és ápolóanyagokat.

  A Floor Cleaner R 1000 terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó. Óvja a fagyástól.

  5. Minőségellenőrzés

  Otto-Graf-Institute, University of Stuttgart, Germany termékeket tesztelő intézmény által elismert – 46. sportpályákra vonatkozó rész.

Webáruház készítés